Skip links

Sağlıklı Dişler, Mutlu Gülüşler.

    Tedavi Süreci

    Muayeneden planlamaya, uygulamadan takibe. Size özel, kaliteli ve güvenli tedavi yolculuğunda yanınızdayız.

    Muayene ve Teşhis

    Ağız ve diş sağlığınızı değerlendirmek adına kapsamlı bir muayene gerçekleştirilir. Bu muayene sürecinde, diş ve ağız yapınızın mevcut durumu incelenir ve olası problemler tespit edilerek size özel bir tedavi planı hazırlanır.

    Tedavi Planlama

    Muayene sonuçları doğrultusunda, sizin için en etkili ve uygun tedavi yöntemleri belirlenir. Bu planlama sürecinde, tedavi adımları, süresi ve maliyeti gibi konularda sizinle detaylı bir şekilde iletişimde olunur ve onayınız alınır.

    Tedavi Uygulama

    Onayınızı takiben, hazırlanan tedavi planı doğrultusunda gerekli işlemler başlatılır. Bu aşamada, deneyimli ekibimiz tarafından en son teknoloji ve yöntemlerle tedaviniz gerçekleştirilirken, her adımda size bilgi ve rehberlik sağlanır.

    Takip ve Bakım

    Tedavinizin ardından, elde edilen sonuçların kalıcı olması için önerilen bakım yönergeleri ve periyodik kontrollerle sürecinizi takip ederiz. Bu sayede, sağlıklı bir ağız ve diş yapısına sahip olmanızı destekleriz.

    Diş sağlığınız için neden bizi tercih etmelisiniz?

    Deneyimli ekibimiz, modern teknolojimiz ve kişiye özel yaklaşımımızla, sağlığınıza en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

    — Uzman Ekip

    — İleri Teknoloji

    — Kişiye Özel Planlar

    — Memnuniyet Odaklı

    — Hijyenik Ortam

    — Etkili Tedaviler

    — Şeffaf İletişim

    — Hızlı Erişim

    — Düzenli Takip

    Transfer & Konaklama

    Güvenliğinizi ve konforunuzu en üst düzeyde sağlamak için her detayı özenle planladık ve organize ettik. Tedavi süreciniz sırasında size özel bir danışman atanacak ve sadece sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için yanınızda olacak. Seyahatlerinizde konaklama, VIP araç hizmetleri ve diğer lüks olanaklar konusunda da size yardımcı olacağız. Hedefimiz, size mükemmel bir deneyim sunmak ve tedavinizin her anında yanınızda olmaktır.

    Hasta Yorumları

    Müşterilerimizin deneyimleri, bizim için değerli geri bildirimlerdir ve bu geri bildirimlerle büyüyor, gelişiyoruz.

    hakan asıltürk
    hakan asıltürk
    2024-08-15
    Tek kelime ile mükemmel. Diş korkumu yendim. Bahar hanımın ellerine sağlık. Allah razı olsun. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Israrla tavsiye ediyorum.
    Beyzanur
    Beyzanur
    2024-07-10
    Beytullah Bey’de şeffaf plak tedavisi oluyorum, doktorun ilgi, alakası ve tedavisinden memnunum, teşekkür ederim.
    Ayten Özkan
    Ayten Özkan
    2024-06-27
    Bahar hocaya implantlarımı yaptırdım Nilay hanıma da implant üstü zirkonyum yaptırdım.Elleri çok hafifdi hocalarımızın ben iki hocamızdan da çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ediyorum burayı..
    Gul Haciosmanoglu
    Gul Haciosmanoglu
    2024-06-08
    Çok memnun kaldım, hekimlerimize ve çalışanlara çok teşekkür ederim.
    Onurcan Yilmaz
    Onurcan Yilmaz
    2024-05-24
    Bahar ve Nilay Hanım çok güler yüzlü, kibar, anlayışlı ve profesyonel. Kırık dişten ötürü implant yaptırdım. Hiçbir ağrı veya sızı hissetmedim, tedavi sonrası verilen tavsiyelere uyarak başarılı bir süreçten geçtim. Kendileri her zaman muayene sürecinde beni bilgilendirerek, dişçi korkumu yenmemi sağladılar. 😂 Ne kadar çok teşekkür etsem az.
    Adnan Binici
    Adnan Binici
    2024-05-24
    Bende çok yer gezdim sonra tesadüf geldim ve iyiki gelmişim umitsizlikten mutluluğa Bahar hocama ve Nilay hocama kalpten çok teşekkür ediyorum
    melisa udun
    melisa udun
    2024-05-24
    Arkadaşımın tavsiyesi ile geldim çok ilgili bi klinik özellikler Bahar Hocama çok teşekkür ediyorum implantlarımı yerleştirdi hiç bir ağrı hissetmedim fiyat olarakta makul bir klinik tavsiye ederim.
    Gülşen Çoban
    Gülşen Çoban
    2024-05-22
    Güleryüzlü, samimi ve tecrübeli kadrosuyla biz çok memnun kaldık.

    Bize Ulaşın

    Deneyimli ve uzman doktorlarımızla, sağlık alanında en yüksek kalitede hizmeti siz değerli hastalarımıza sunuyoruz. Size özel ve profesyonel bir yaklaşımla, sağlığınızı her zaman ilk sıraya koyarak, en iyi tedavi ve bakımı almanız için buradayız!